A-B-C-D-E-F-G=tanX7(7/39+6/38+5/37+4/36+3/34+2/33+1/32)/(Z+Y)*sinX7/cos (Z+Y)7 ->X=A---G/hes7 ->Y=A---G/gas7 ->Z=A---G/ppe7 ->hes*gas*ppe=XY7*Z+1¤

Ilta oli kirkas ja tyynetön. Lähes täysikuu teki kirkkaan sillan, jota pitkin olisi voinut kävellä kaukaisuuteen asti. Tarkemmin ajatellen taivaaseen asti, koska sinne hän oli menossa. Ei olisi voinut olla miellyttävämpää kesän sunnuntai-iltaa. Huomenna rankka viikko miljonääriksi alkaisi. Hän myhäili itsekseen. Viikon päästä saattaisi olla ihmetteleviä ihmisiä Vantaan Veikkauksen pääkonttorissa. Yksitoista miljoonaa euroa vaihtaisi omistajaa.

Hän ymmärsi Archimedeen lain ja Einsteinin suhteellisuusteorian olleen aikoinaan mullistavia tekoja, jotka muuttivat ihmisten ajattelutapaa. Hän tulisi liittymään heidän joukkoonsa, ehkä jopa menemään ohi. Se riippuu katsantokannasta. 

Lottoa ja muita vastaavia pelejä on niiden keksimisestä lähtien pidetty puhtaasti onnenpeleinä. Numerot putoavat pyörivästä koneesta ulos täysin sattumanvaraisesti. Niin, näin sitä on ajateltu. Mutta hänen on onnistunut näyttämään toteen, ettei asia olekaan näin. Tietty kaava toistuu. Hänen kehittämänsä kaavan ansiosta hän pystyy sulkemaan pois 90% numeroyhdistelmistä arvonnassa. Kaavansa perusteella hän on laskenut menneet rivit oikein ja 13 viimeistä, tulevaa. Nyt voittopotti kasvoi yli maagisen 10 miljoonan, ja hän tietää sen sijoittamalla vajaat 1,6 miljoonaa euroa.

Rahan hän sai kasaan työllään, vanhempiensa perinnöllä, neljällä isolla lainalla ja loput kalliista riskirahoituksesta. Suurin määrä seitsemän oikein tuloksia historiassa on kuusi kappaletta. Keskimäärin voittajia on 1,2 kappaletta. Tulevan viikon aikana hänen tuli siirtää pankistaan pelitille 3000 euroa joka 14. minuutti klo 6.00-24.00. Hänen tietokoneensa laskee ja pelaa rivit, noin neljä riviä sekunnissa. Näin hän ehtii pelata kaikki tarvittavat rivit ennen peliajan sulkeutumista.

Lotto on vain alkua. Sitten on vuorossa Eurojackpot. Ja sitten Amerikan 500 miljoonan dollarin voitot. Niiden pelikaavalaskennat ovat looppusuoralla. Tärkeätä  on vain suojata kaavojen vuotamista kenellekään. Sitä varten hän on kehittänyt kaavan, eli kaavansuojauskaavan hienosti sanottuna. Hän tiesi, että ennen pitkää kaikki lotot tulataisiin lopettamaan, koska hän saisi päävoitot kaikista. Aikaa ei ollut hukattavaksi.

Kuu oli siirtynyt läheisen saaren taakse puiden varjostamaksi. Ilta oli muuttunut pimeämmäksi. Samassa hän näki edessään tähdenlennon. - Aa, toivomuksen paikka.  Ei hän tarvinnut onnea. Suunnitelma oli pettämätön.

Patologian laitos:

- Noin 40-50 vuotias mies. Keskellä otsaa 8 mm halkaisijaltaan oleva reikä. Näyttää ampumahaavalta, mutta kallon sisältä löytynyt lähes pyöreä meteoriitin palanen, joka on aiheuttanut nopean kuoleman. Ei muita vammoja.

- Johan kävi miehellä huono onni. Seisoo rannalla ja avaruudesta tulee pieni kivi ja tappaa. Sanoisinpa, että on todennäköisempää voittaa lotossa seitsemän oikein, kuin kuolla näin. 

Putkensolinat