Berlusconilla oli taas se outo tunne. Kaikki tytöt olivat taas lainanneet hänen toista konettaan ja painuneet jonnekin Venezuelaan bailaamaan. Oliko siellä taas Rion karnevaalit, vai miksi koko kansa kokoontui yhteen paikkaan?

Eivätkö he ymmärtäneet, että hänet oli jälleen kerran tuomittu vankilaan, ja kansansakaan ei valinnut häntä yksimielisesti Il Ducekseen, vaikka lupasi jokaiselle pinon fyrkkaa. Ja nyt ei ollut paaviakaan, ketä soittaa paikalle lohduttajaksi. Mikä eteen?

Hetkinen... Siellä Suomessahan oli tää yksi katolinen hauskuuttaja... Timo... Sonni! Täällä Italiassa hänen pitää leikkiä pitävänsä jostakin kuivaakin kuivemmasta Parman kinkusta, mutta Sonni tarjosi mulle jotakin kunnon sikasoosia. Sanoi ruoan pitävän pyörät pyörimässä. Tarkoitti varmaan, että pitää vatsan pyöreänä. No, minä kun lähestyn viittäkymppiä, ei muutama kilo liene pahasta. Timo Sonnille menen ripittäytymään!

Ei muuta, kun toinen kone alle, ja Via Espo!

Läskisoosit oli syöty. - Timo, etkö oo pressa Duce vielä? Anna kun ostan YLE, Kerrotaan kaikille, että saavat sikasoosia, kun potkivat muut pois ja valitsevat sut. Sillä selvä. Sulle ei oo tulossa vielä yhtään vankilatuomiota tällä hetkellä - ei hätää. Mullakin on vasta kolme. Sitten kun on yhteensä 20 vuotta, sovin tuomarin kanssa suorittavani ne yhdyskuntapalveluna valtiolle - pääministerinä. Takuuvarma paikka. Katsos, kun suorittaa vankipalvelua, siitä ei voi potkia pois. Kun tulee lisää vankilaa, se vaan lisätään sinne perään lisäpalveluna. Sit jos en enää välitä olla hommissa, teen sellaisen lain, joka vapauttaa mut. Il Simplimento!

Berlusconi totesi parin päivän päästä, että nyt on vatsa täysi, Rion karnevaalit on varmaan ohi ja tytöt palaa Roomaan. Niinpä minäkin. Bueno Belissimo, ciau!

Soini rukoili koko yön. Seuraavana päivänä hän painoi EI-nappia 150 miljardin EU-lainasta Italialle.

Putkensolinat